Не знам за вас, но в момента на мен ми

...
 
Не знам за вас, но в момента на мен ми
Коментари Харесай

Ода за лененият панталон – вижте единственият модел, който изглежда стилно и държи хладно в жегата

 

Не знам за вас, само че сега на мен ми е горещо. Докато пиша, се укривам надалеч от топлинната вълна и се пробвам да запазя хладно със пердета и отворени прозорци. Разбира се, като човек трогателен се от мода, отделих съществено количество време, обмисляйки идеалния тип облекло, което да нося в горещо време на открито (у дома се усещам супер и единствено по гащи). Макар роклите да са страхотни за летните жеги и са безусловно наложителен боеприпас за обличане, когато градусите на открито прескочат 30-35, мисля, че има един детайл, който не е за занемаряване, когато е топло: ленените панталони и по-специално тези с необятни крачоли. Тази дреха е чудесна, с цел да ви охлади с помощта на дишащата материя, само че свободната кройка също оказва помощ да циркулира въздух (сбогом, протрити бедра!). Интересното е, че облеклата, даже и спалното долни дрехи от лен се употребяват от хиляди години, още от античните египетски времена.

 

Въпреки че евентуално няма да черпим ентусиазъм от преди хилядолетия, дано се обърнем към по-новото време и ще забележим, че стилът на ленения панталон с необятни крачоли не се е трансформирал доста – необятни ленени панталони са носили и не престават да носят както мъжете, по този начин и дамите – и тази дреха е непрекъснато изискан. Почти постоянно дизайнерите или в магазините за всеобща мода оферират бели или кремави ленени панталони, само че през 2021 година има няколко детайла, които актуализират тези панталони.

 Ода за лененият панталон - вижте единственият модел, който наподобява стилно и държи хладно в жегата Jacquemus Spring Summer 2021 Courtesy Press Photos

Снимка: Ленени панталони с необятни крачоли: сбирка Jacquemus s / s 2021

 

Първото ми пристанище, когато диря ентусиазъм за стилизиране на ленения панталон, е сбирката Яккем. Дизайнерът работи с лен към този момент няколко сезона и неговият взор върху материала се движи по тънката линия сред изискан и безсрамие. Там, където роклите са разкроени, а подгъвите постоянно са къси, ленените му панталони са много с висока талия. Тази наклонност се вижда и при стилните инфлуенсъри. Аби Омоле, която неотдавна бе включена в класацията за най-стилни дрешници във Англия, съчета кремавите си ленени панталони с прасковена жилетка в шам фъстък. Лорна от Симфония от коприна избра съвременна подплатена жилетка, съчетана с бели ленени панталони, чанта Prada и Converse. И най-после, може би най-привлекателният от тоалетите сега, Джесика Скай е избрала жилетка с едно рамо с ленени панталони, сандали и плажна чанта.

 

И трите инфлуенсърки може да са избрали ленени панталони с необятни крачоли в бледи цветове, само че има доста други варианти, в това число разноцветни версии. Трябва също да знаете, че освен дизайнерите разполагат с доста варианти за ленените панталони през този сезон. Има и доста магазини на улицата, предлагащи страхотни шикозни версии. Продължете да превъртате, с цел да видите по какъв начин да стилизирате ленените си панталони.

 Ода за лененият панталон - вижте единственият модел, който наподобява стилно и държи хладно в жегата

Снимка: Джесика Скай, облечена в панталони h&m

Бележки за стила: Джесика Скай прибавя черен топ с едно рамо, чифт чехли и чанта от Рафия, с цел да приключи тази съвършена лятна визия.

 Ода за лененият панталон - вижте единственият модел, който наподобява стилно и държи хладно в жегата

Снимка: Лорна от Симфония от коприна, носеща Конверс с ленени панталони

Бележки за стила: Спокойна, само че въпреки всичко супер готина, Лорна от Симфония от коприна знае по какъв начин да направи ленените си панталони да наподобяват свежи и елегантни.

 Ода за лененият панталон - вижте единственият модел, който наподобява стилно и държи хладно в жегата

Снимка: Аби Омоле, облечени в ленени панталони, горнище в прасковен цвят и жилетка в шам фъстък

Бележки за стила: Цветовата палитра на сладолед е идеална за топлите месеци.

 

ЕТО И КОИ СПОРЕД НАС СА НАЙ-ДОБРИТЕ МОДЕЛИ ПАНТАЛОНИ ОТ ЛЕН С ШИРОК КРАЧОЛ:

 Ода за лененият панталон - вижте единственият модел, който наподобява стилно и държи хладно в жегата  Ода за лененият панталон - вижте единственият модел, който наподобява стилно и държи хладно в жегата  Ода за лененият панталон - вижте единственият модел, който наподобява стилно и държи хладно в жегата

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР